Gecertificeerde Spray Tan Training

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige spraytan technicians echt succesvol zijn? Wat is het verschil tussen hen en jou? Het verschil kan gewoon in de training zitten. Hier bij Suntana denken we dat je erg onder de indruk zult zijn van onze gecertificeerde Spray Tan-training.

Spray Tanning is een van de meest populaire methoden geworden om kunstmatig bruining aan te brengen en is een geweldige behandeling voor zowel mobiele als op salon gebaseerde therapeuten. Onze ervaren trainers geven u de kennis en het vertrouwen om elk Spray Tan product te gebruiken. Onze trainersaanbod staat in de branche bekend om zijn fantastische programma en ondersteuning na de training – Hulp is altijd slechts een telefoontje verwijderd!

Onze Spray Tanning-cursussen worden naast onze locaties in Engeland nu ook in Nederland gegeven en onze instructeurs zijn volledig gekwalificeerd met jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie.

Er is geen eerdere ervaring nodig om onze Spray Tanning-training te voltooien.

Hier zijn slechts enkele van de voordelen …

U krijgt veel terugkerende klanten – De cursus behandelt belangrijke informatie en top tips zodat u een perfecte, natuurlijk ogende kleur voor uw klant kunt selecteren en sprayen. Je wordt een expert in je vakgebied – Krijg waardevolle kennis van alle aspecten van spray-tannen. Je hebt na de afloop van de training  het zelfvertrouwen en de professionaliteit – je cursus is gecertificeerd- stelt je in staat om een zelfverzekerd en professioneel je spraytan behandelingen te geven. Met een certificaat is het eenvoudig uzelf te promoten – U hebt de mogelijkheid om onze kant-en-klare gedrukte flyers te kopen, professioneel ontworpen en gedrukt op kwaliteitsmaterialen die u kunt personaliseren met uw naam en nummer

Trainingen starten al voor een scherpe prijs  €195,- inclusief btw per persoon

Of u spraytan voor uw eigen gebruik toepast, een spa, schoonheidssalon of mobiele spraytan wilt bieden. U kunt met ons contact opnemen voor vrijblijvende-  en eenvoudig cursusinformatie en beschikbaarheid +00 31 6388 95 150  email/contact here.

Spray Tanning Cursus bevat de volgende informatie:

Gezondheid en veiligheid
Contra-indicaties
Contra-acties
Voorbereiding
Nazorg
Bestelling voor spraytan benodigdheden
Productinformatie
Scholing en handleiding afgestemd op uw aangeschafte spraytan apparatuur en onderhoud
Kwalificaties

Na het behalen van je Spray Tanning cursus, ontvang je een certificaat. Hiermee kunt u uw professionele spraytan behandelingen aanbieden.

Cursus locaties:

We bieden diverse cursus locaties in Nederland: Midden Nederland Amersfoort en Putten. Daarnaast bieden we trainingen aan op locatie tegen een reistarief per kilometer.

Spray Tanning (airbrush) is een van de belangrijkste manieren geworden om kunstmatige bruining aan te brengen, dit is niet alleen een snelle en gemakkelijke manier om kunstmatige bruining aan te brengen, maar het is een geweldige behandeling om zowel mobiel als in een salon te doen. Op onze Airbrush Spray Tanning training leert u contra-indicatie, voorbereiding van de huid, bediening en onderhoud van uw aangeschafte spraytan apparaat, toepassing van Spray Tan en de nazorg en contra-acties van de behandeling. Na de spray-tan training heeft u de kennis om spraytan producten van uw keuze te gebruiken. U krijgt een certificaat waarmee u professionele en zelfverzekerd SprayTan behandelingen kunt aanbieden. In onze training gebruiken we het nieuwste, best beoordeelde spraytan producten waar uw klanten om zullen vragen. Zodra je de Spray Tan training met succes hebt afgerond, ontvang je een certificaat.

Bestel een training op eenvoudige wijze

We hebben het heel gemakkelijk gemaakt om een cursus te kopen! Zoek de gewenste locatie uit de onderstaande lijst en klik op ‘toevoegen aan winkelwagentje’!

De betaling gebeurt volledig op het moment van boeking.

Annuleringen & restituties

U kunt uw boeking binnen 48 uur annuleren. U ontvangt een terugbetaling (minus €20 administratiekosten).

Annuleringen binnen 48 uur tevoren kunnen we geen verdere restitutie aanbieden als u besluit uw training te annuleren. In uitzonderlijke omstandigheden zouden we overwegen u een creditnota aan te bieden. U kunt uw boeking wijzigen naar een alternatieve datum, maar hiervoor worden re-boekingskosten van €40 in rekening gebracht. Restitutie vindt plaats via uw gekozen Sisow betaalkeuze of betaalpas die is gebruikt om uw reservering te maken. Alle claims worden volledig door ons beoordeeld.

Naam verandering op certificaat

Namen van cursisten  kunnen worden aangepast tegen een vergoeding van betaling van administratie kosten €20 per cursist, naamswijzigingen kunnen alleen worden toegepast uitsluitend 24 uur tevoren van de cursus

Cursus data en locaties 

We behouden ons het recht om cursusdata en locaties zonder aansprakelijkheid te wijzigen.
In het geval van een annulering waarbij geen alternatief kan worden verstrekt, wordt een volledige terugbetaling aangeboden.
Wij vergoeden geen reis- of verblijfskosten.
We kunnen geen restituties aanbieden voor annuleringen buiten onze controle, inclusief ongunstige weersomstandigheden, overstromingen of industriële actie.

Cursusoverzicht

Om snel te kunnen reageren op veranderingen in de marktvraag, behouden wij ons het recht voor om de cursusinhoud en / of trainer te wijzigen.

Cursus materiaal en training

Suntana cursusnotities en training kunnen niet worden gebruikt voor juridische interpretatie. Noch Suntana, noch zijn werknemers, trainers of consultants kunnen de verantwoordelijkheid aanvaarden voor de acties van klanten, of die van andere mensen die de cursusnotities lezen, of verantwoordelijkheid voor enig verlies als gevolg van het vertrouwen op de cursusinhoud of de cursusnotities.

Modellen

Tijdens de training dient u te zorgen voor een model, deze is NIET aanwezig tijdens het theorie gedeelte. U model zal bij het laatste deel van de training ( praktijk training ) aanwezig zijn

Spray Tan Training