Rachel’s Spray Tanning Tips

Rachel is onze eigen #spraytangeek – We hebben een reeks korte video’s gemaakt om een aantal van haar meest gestelde vragen te beantwoorden. Als je vragen hebt, of gewoon wat advies nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op en we zullen ons best doen om te helpen, misschien heb je zelfs een suggestie voor de volgende video over bruin worden met spraytan van Rachel!

Tan tip #1

Waarom sprayt mijn spray tan gun vlekkerig?

Tan tip #2

Waar is barrière crème voor bedoeld?

Tan tip #3

Maximist Evolution TNT -Eerste keer gebruik

Tan tip #4

Maximist Spraymate TNT -Eerste keer gebruik

Tan tip #5

Moet ik eerst scrubben/ exfoliëren voor de spray tan?

Tan tip #6

Kan ik zwemmen met een spray tan?

Tan Tip #7

Maximist Lite – Eerste keer gebruik

Tan tip #8

Maximist Pro TNT -Eerste keer gebruik

Tan tip #9

Waarom gebruikt mijn spraytan gun teveel spray tan vloeistof?

Tan tip #10

Zal ik van boven naar beneden of van links naar rechts sprayen?

Tan tip #11

Hoe reinig ik de lucht filters van de Evolution TNT?

Tan Tip #12

Waarom is mijn spray tan vlekkerig?