Top 10 Tanning Mousse Applicatie Tips

Hoe je een self spraytansalon quality thuis doet.

Geweldige resultaten, elke keer weer

1. Exfolieer goed voordat je bruin wordt om er zeker van te zijn dat je dode huidcellen hebt verwijderd (als je een spraytan junkie bent, zorg er dan voor dat je regelmatig exfolieert om te voorkomen dat je zoals verschillende lagen tan opbouwt)

2. Als je je waxt of scheet voor de spraytan, doe dit dan  24 uur tevoren voor een spraytan.

3. De meest voorkomende oorzaak van een vlekkerig kleurtje is een droge huid, dus het is van cruciaal belang om probleemgebieden (polsen en handen, ellebogen, knieën, enkels en voeten) vlak voor spraytan  licht te bevochtigen.

4. Houd de handpalmen schoon- probeer latex handschoenen of één van onze applicatie hulpmiddelen te gebruiken tijdens het aanbrengen, en veeg daarna eenvoudigweg de rug van de handen met self tan in

5. Zorg dat je helemaal bedekt bent wanneer je je spraytan kleur aanbrengt. Maak je geen zorgen als je twee keer over hetzelfde gebied gaat – de kleur zal duidelijk vlekkerig zijn als je een beetje mist, niet als je verdubbelt.

6. Scrub niet tijdens het hebben van de spraytan tint.  Voorzichtig wassen en drogen is alles wat je nodig hebt, dan kun je het product zijn werk laten doen. Wrijven kan de uitwerking van spraytan ongelijkmatig maken (u zou het eraf kunnen schuren van de huid).

7.  Probeer handen wassen te vermijden tijdens het inwerken van de spraytan vloeistof voor tenminste 2 uur. Probeer een handreinigings lotion of  gebruik doekjes in plaats daarvan te wassen met water. Tijdens het wassen verdwijnt de spraytan van de huid.

8.  Je kleur zal niet dieper worden naarmate je het langer laat staan ​​- als het eenmaal gedurende de vereiste tijd is bewaard (zie het pakket), heb je de natuurlijk ogende gouden kleur die je zoekt. Voor een diepere bruine tint moet je op opeenvolgende dagen opnieuw aanbrengen – 2 – 3 dagen op rij geeft je een heel diepe, rijke bronzen tan.

9.  Wanneer je je kleurtje hebt aangebracht, draag dan losse, donkere kleding. Alles wat op de huid drukt, kan de een vlekkerig resultaat geven.

10.  De handen en het gezicht vervagen sneller dan de rest van het lichaam, dus breng het opnieuw aan als dat nodig is.

mousseapply

foxy2