Wat is DHA?

Dihydroxyacetone (DHA) is het belangrijkste actieve ingrediënt in alle bruining producten zonder zon. Het heeft geen bekende toxiciteit en is wereldwijd goedgekeurd voor cosmetisch gebruik. Het kan alleen worden gebruikt of in combinatie met andere bruinende bestanddelen zoals erythrulose. DHA wordt beschouwd als het meest effectieve zonloze bruining ingrediënt. Geschiedenis – DHA (op natuurlijke wijze verkregen uit suikerriet) werd vroeger gegeven aan kinderen die leden aan een zeldzame aandoening waarbij zij geen glucose in hun lichaam konden produceren. De kinderen kregen het suikerderivaat met een lepel toegediend, die soms op de huid werd gemorst. Gezondheidswerkers merkten dat de huid na een paar uur bruin werd. Zo werden de bruinende effecten van DHA ontdekt!!!

Mag je een spray tan krijgen tijdens de zwangerschap?

Er zijn geen rapporten of aanbevelingen in het publieke domein die suggereren dat bruining producten moeten worden vermeden tijdens de zwangerschap. Ons advies is echter altijd hetzelfde: wij raden het af, simpelweg omdat het naar onze mening gewoon niet de moeite waard is om risico’s te nemen als het om zwangerschap gaat, ongeacht hoe klein of onwaarschijnlijk dat risico ook lijkt

Wat voor soort kleurtje krijg ik?

Een Suntana spray tan geeft uw huid tijdelijk een mooie goudbruine teint. Door de chemische reactie verandert de kleur van uw huid fysiek. Onze oplossing werd uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze er precies zo uitziet als een natuurlijke bruine kleur. Zelfs klanten met een lichte huid, die niet gemakkelijk bruin worden, zullen baat hebben bij een Suntana spray tan.

Hoe verhoudt Suntana zich tot andere topmerken?

De ervaringen en reviews op deze website zijn van echte mensen. Onze klanten zijn verbaasd over hoe goed onze producten zijn. Probeer ze zelf, wij garanderen dat u niet teleurgesteld zult zijn.

Bevat de Suntana spray tan oplossing een instant bronzer of geleidingskleur?

Ja, onze oplossing bevat een bronzer die het u gemakkelijk maakt om aan te brengen en geeft u een direct gebruinde look op het moment dat u bent gesprayd, perfect voor die last minute evenementen. De geleidende kleur/bronzer kan na de aanbevolen inwerktijd gemakkelijk afgewassen worden om de werkelijke spraytan kleur te onthullen. De bronzer is een zeer goede manier om het eindresultaat te schatten, zodra u tevreden bent met de kleur zult u merken dat de bruine kleur die zich daaronder ontwikkelt zeer vergelijkbaar zal zijn.

Zal het mijn kleren beschadigen?

U moet zich ervan bewust zijn dat DHA vlekken kan maken op zijde, nylon en lederen kleding. Alle kleren die u na het aanbrengen aantrekt, moeten donker, van katoen en losjes vallend zijn, zodat ze niet over uw nieuwe bruine kleur schuren. Elke kleur die afgeeft aan kledingstukken, kan meestal in een normaal wasprogramma worden uitgewassen. Probeer te voorkomen dat u dichte schoenen en sokken aantrekt, want die zorgen er niet alleen voor dat uw voeten gaan zweten, maar daardoor zal de kleur ook sneller van de huid afslijten dan wenselijk is.

Hoe lang blijft mijn spray tan zitten?

Een Suntana spray tan kan tot 10 dagen zichtbaar zijn indien de aanbevolen voorbereiding en nazorg wordt nageleefd.

Moet ik mij zorgen maken als ik een huidaandoening heb?

Aandoeningen zoals psoriasis of een te droge huid kunnen vlekkerige of ongelijkmatige resultaten veroorzaken. Zorg er ook voor dat het haar en de nagels niet verkleuren met DHA; een barrière crème maar ook vaseline zijn hiervoor ideaal.

Welke Spraytan systemen zijn geschikt voor Suntana-vloeistoffen?

Onze vloeistoffen zijn geformuleerd om te werken met het breedste scala van airbrushes, HVLP en automatische spraytan cabines.

Ik ben nieuw in deze sector – waar kan ik advies krijgen?

Wij werken nauw samen met ervaren mobiele technici die veel praktische ervaring hebben in deze branche. Aarzel niet om ons te e-mailen met uw vragen en wij zullen proberen u zo goed mogelijk te helpen.